РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000713444<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пилипенко К. А. 
Споживання продуктів харчування: соціальні та культурні аспекти в контексті продовольчої безпеки України / К. А. Пилипенко // Актуал. проблеми інновац. економіки. - 2018. - № 2. - С. 74-81. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Наведено визначення продовольчої безпеки, а також наведено деякі соціально-культурні аспекти споживання продуктів харчування. Визначено рівень здоров'я населення залежно від національно-регіональних особливостей. Розглянуто проблему якості та безпечності продукції, зокрема на м'ясопереробних підприємствах. Виокремлено деякі слабкі місця даної галузі, а також наведено сутність збалансованого харчового раціону особистості. Проведено аналіз торгівлі харчовими продуктами за останні роки, а також надано прогноз світового виробництва м'яса.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)0-982-995

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж101404 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського