Кулик М. Ф. Розробка методики визначення сечовини у крові, м'язовій тканині та печінці свиней / М. Ф. Кулик, В. П. Рауцкіс, Т. Ю. Ткаченко, Т. О. Дідоренко, О. В. Хіміч // Наук.-техн. бюл. Держ. н.-д. контрол. ін-ту вет. препаратів та корм. добавок і Ін-ту біології тварин. - 2018. - Вип. 19, N 2. - С. 293-297. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Розроблено новий метод визначення сечовини у плазмі крові, печінці та м'язовій тканині, як критеріїв обміну речовин в організмі тварин та якості продукції. Метод базується на ферментації сечовини під дією уреази сої з виділенням аміаку, який змінює буферну ємність, тобто величину pH розчину. Індекс рубрикатора НБУВ: П65-273.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж72108 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|