Li A. Study on boiling heat transfer characteristics of surfactant modified nano-refrigerant = Дослідження характеристик теплопередачі при кипінні модифікованого сурфактантом нанохладагента / A. Li, M. Hao, P. Liu // Functional Materials. - 2019. - 26, № 2. - С. 397-402. - Бібліогр.: 10 назв. - англ.Вивчено вплив концентрації поверхнево-активної речовини на характеристики теплопередачі під час кипіння нанохладагента. Для цієї мети використано двостадійний метод одержання аніонного нанохладагента SDBS-Al2O3/R141b з різними концентраціями сурфактанта SDBS (0 мас.%, 0,1 мас.%, 0,2 мас.%, 0,3 мас.%, 0,4 мас.%). Досліджено зміни коефіцієнта теплопередачі під час кипіння. Результати показують, що середній коефіцієнт теплопередачі у насиченій зоні кипіння має максимальне збільшення на 30,9 і 22,8 % за концентрації SDBS, відповідно, 0,2 мас.% і 0,3 мас.%, що може поліпшити властивості мікроканалу, що передають тепло. Індекс рубрикатора НБУВ: В365.514 + Л112.333-32
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж41115 Пошук видання у каталогах НБУВ
 Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|