РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000718383<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сидоренко О. 
Формування споживних властивостей рибних напівфабрикатів із додаванням креветки / О. Сидоренко, О. Петрова // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 4. - С. 80-88. - Бібліогр.: 11 назв. - укp.

Обгрунтовано фактори формування споживних властивостей та раціональні технології виготовлення рибних напівфабрикатів (пельменів) із додаванням креветки Palaemon adspersus. Визначено енергетичну цінність рибних напівфабрикатів та запропоновано напрями покращення їх споживних властивостей.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л944

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського