РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000723197<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Шаніна О. М. 
Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш, К. В. Дугіна, О. Е. Фейзопуло // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 132-141. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.

Досліджено можливість використання добавок різного дії в технології виробів з безклейковінной борошна. Досліджено вплив агару, желатину, а також їх спільного використання на влагоудерживающую здатність тесту. Встановлено, що у разі використання агару в концентрації 75 % до маси борошна, а також спільного використання желатин/агар в концентрації 0,1 - 0,05 % вологоутримувальна здатність суттєво зростає. Використання таких добавок надає змогу збільшити свіжість продукту на більш тривалий період.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-1 + Л83-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського