Шаніна О. М. Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш, К. В. Дугіна, О. Е. Фейзопуло // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 132-141. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.Досліджено можливість використання добавок різного дії в технології виробів з безклейковінной борошна. Досліджено вплив агару, желатину, а також їх спільного використання на влагоудерживающую здатність тесту. Встановлено, що у разі використання агару в концентрації 75 % до маси борошна, а також спільного використання желатин/агар в концентрації 0,1 - 0,05 % вологоутримувальна здатність суттєво зростає. Використання таких добавок надає змогу збільшити свіжість продукту на більш тривалий період. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83-1 + Л83-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|