Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу : монографія / М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, П. В. Гурський, Л. З. Шильман; ред.: П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой. - Суми : Університетська книга, 2016. - 158 c. - Бібліогр.: с. 140-157 - укp.Висвітлено новий спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу - м'якого сичужного сирного продукту, виготовленого за традиційною технологією та із застосуванням заморожування. Новий сирний продукт володіє покращеними органолептичними характеристиками, сталими фізико-хімічними властивостями, високою біологічною цінністю, зниженою собівартістю виробництва, безперервністю перебування на споживчому ринку, що досягається інноваційними рішеннями - сумісним використанням низки властивостей сухого знежиреного молока, концентрату ядра арахісу, борошна кукурудзяного та заморожування. Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.67
Шифр НБУВ: ВА804552 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|