![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000726728<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Паламарек К. В. Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиною : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / К. В. Паламарек; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 19 c. - укp.Обгрунтовано та розроблено новітні технології овочевих паст (ОП) з йодовмісною сировиною. Досліджено напрями аліментарної профілактики йододефіциту та використання йодовмісної сировини у харчуванні населення. Обгрунтовано вибір йодовмісної та рослинної сировини та молочної продукції для виробництва комбінованих ОП. Визначено й обгрунтовано технологічні параметри та режими одержання пюре з овочів та ОП з йодовмісною сировиною із заданими функціонально-технологічними властивостями. Оптимізовано сировинний склад і розроблено технологію виробництва ОП з йодовмісною сировиною. Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію на кулінарну продукцію з використанням ОП з йодовмісною сировиною. Здійснено комплекс заходів щодо впровадження результатів досліджень у практику закладів ресторанного господарства й оцінено їх конкурентоспроможність. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА425447 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|