РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000726985<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Горальчук А. Б. 
Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / А. Б. Горальчук; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 42 c. - укp.

Теоретично й експериментально обгрунтовано принципи забезпечення технологічної стійкості кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою шляхом створення науково обгрунтованих технологій напівфабрикатів збивних, використання яких дозволяє скоротити технологічний процес виробництва продукції на їх основі та зменшити енергозатрати, за одночасного виробництва продукції з високими показниками якості та безпечності. На основі теоретичних та експериментальних досліджень сформульовано та доведено наукову концепцію, яка полягає в реалізації у харчових технологіях керованих процесів забезпечення мінімального росту вільної енергії шляхом створення потенційного бар'єру протидії коалесценції дисперсних частинок, що дозволяє одержати за фізичним станом, структурою та харчовою цінністю широкий асортимент напівфабрикатів для виробництва технологічно стійкої кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою, розширити її асортимент, сформувати нові споживні властивості. Розроблено технології п'яти напівфабрикатів збивних і широкий асортимент кулінарної та кондитерської продукції на їх основі.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА425800 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського