Андрєєва С. С. Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / С. С. Андрєєва; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2016. - 20 c. - укp.Обгрунтовано використання крохмалів фізичної модифікації з воскової кукурудзи "Prima", тапіокового "Endura", плодово-ягідної сировини (пюре, соки концентровані) та смакових компонентів у технології соусів солодких. Установлено залежності ефективної в'язкості оклейстеризованих крохмальних дисперсій (ОКД) і модельних систем (МС) на основі дослідних крохмалів і плодово-ягідної сировини від впливу технологічних чинників (pH, повторне нагрівання, механічний вплив, цикл "заморожування - розморожування", тривалість зберігання та ін.). Обгрунтовано раціональний вміст основних рецептурних компонентів і технологічні параметри виробництва соусів солодких. Розроблено рекомендації щодо застосування соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації для кулінарної продукції. Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію (ТУ У 10.8-01566330-306:2015 "Соуси солодкі плодово-ягідні" та відповідна технологічна інструкція). Визначено економічну ефективність упровадження розробок. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА425801 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|