Віват Г. І. Традиції українського харчування / Г. І. Віват. - Одеса : ВМВ, 2016. - 287 c. - Бібліогр.: с. 282-287 - укp.Висвітлено історію розвитку української традиційної кухні. Охарактеризовано культуру харчування українців, а також старовинні способи заготівлі, зберігання та технології приготування харчових продуктів як елементів матеріальної культури. Розглянуто хліб у традиціях, обрядах, ритуалах українців. Увагу приділено етикету українського застілля. Індекс рубрикатора НБУВ: Т52(45УКР)-425
Рубрики:
Шифр НБУВ: СО34705 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|