Гігієна молока та молочних продуктів : [навч. посіб.] / О. М. Якубчак, О. М. Джміль, В. І. Джміль, Т. В. Таран, О. В. Яхновська, Л. А. Кондрасій, А. І. Тютюн; ред.: О. М. Якубчак. - Київ : Компринт, 2016. - 214 c. - (Навч. посіб. для ВНЗ. Вет. медицина). - Бібліогр.: с. 206-207 - укp.Викладено основи мамогенезу, фізіології лактації й управління гігієною доїння. Описано фактори, що впливають на виробництво молока. Розглянуто вимоги до показників якості та безпечності молока - сировини (ДСТУ 3662-97). Охарактеризовано методи виявлення фальсифікації молока. Подано інформацію щодо визначення фальсифікації молочних продуктів, визначення токсичних речовин у молоці. Увагу приділено проблемам адаптації законодавства України з питань безпечності і якості молока та молочних продуктів до міжнародних і європейських вимог. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.851 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА807296 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|