Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000728146<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Котляр Є. О. Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Є. О. Котляр; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 23 c. - укp.Створено збалансовані рецептури м'ясних паштетів підвищеної харчової цінності з поліпшеним жирнокислотним складом і збагачених жиророзчинними вітамінами. Одержано комплекс даних щодо характеристики харчової та біологічної цінності розроблених купажів рослинних олій, білково-жирових емульсій та рецептур м'ясних паштетів. Обгрунтовано доцільність застосування вітамінізованих купажованих рослинних олій для створення білково-жирових емульсій, які стабілізують та удосконалюють якісні показники продукту. Розроблено дво- та трикомпонентні купажі рослинних олій, збагачені токоферолом і 3-каротином та рецептури м'ясних паштетів для адекватного харчування. Визначено медико-біологічну цінність розроблених м'ясних паштетів. Впроваджено розроблені технології у виробництво та розраховано їх економічну ефективність. Розроблено проекти ТУ на нові види продуктів - вітамінізовані купажовані рослинні олії та м'ясні паштети. Пріоритетність досліджень підтверджено 7 патентами України на корисну модель. Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.6
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА426876 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|