Методика проведення кваліфікаційної експертизи сортів рослин на придатність до поширення в Україні. Методи визначення показників якості продукції рослинництва / ред.: С. О. Ткачик; уклад.: З. Б. Києнко, Л. М. Присяжнюк, О. О. Шовгун, А. П. Іваницька, Н. В. Павлюк; Укр. ін-т експертизи сортів рослин. - 3-тє вид., випр. і допов.. - Вінниця : Корзун Д. Ю., 2016. - 158 c. - укp.Представлено методи технологічної оцінки зерна різних ботанічних видів та продуктів його переробки, основні методи оцінки технологічних якостей, а також принципи, методи, реактиви й обладнання для виконання аналізів і визначень хімічної якості рослинної продукції. Описано методики електрофорезу запасних білків та методи молекулярно-генетичного аналізу. Розглянуто особливості безопарного методу лабораторної випічки хліба з інтенсивним замісом тіста з пшеничного борошна та з житнього борошна методом пробних випічок. Індекс рубрикатора НБУВ: П136.5 с1 я8
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА817042 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|