Якубчак О. М. Гігієна продуктів тваринного походження : [навч. посібник для ВНЗ] / О. М. Якубчак, Т. В. Таран. - Київ : ПрофКнига, 2017. - 593 c. - (Навч. посібники для ВНЗ. Ветеринар. гігєна, санітарія і експертиза). - Бібліогр.: с. 481-503 - укp.Охарактеризовано нормативно-правову базу, що забезпечує виробництво продукції тваринного походження в ЄС, згідно вимог Codex Alimentarius та в Україні. Особливу увагу приділено науковим підходам до безпечності та якості м’яса, охарактеризовано хімічний склад і його технологічні властивості, як сировини для ковбасного виробництва. Розглянуто правила гігієни під час зберігання, консервування м’яса, субпродуктів, харчового жиру, крові, кишкової, ендокринно- ферментної, шкіряно-хутрової та іншої технічної сировини. Викладено гігієнічні вимоги до виробництва ковбасних виробів, консервів та інших м’ясних продуктів: підбору безпечної та якісної сировини, збереження її якісних показників, використання оптимальних режимів під час технологічних процесів виробництва різних видів м’ясних продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.85 я73 + Л92-106 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА818638 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|