РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000731511<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба : монографія / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, А. Б. Семенова, Н. О. Фалендиш; ред.: В. І. Доброт; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 185 c. - укp.

Розглянуто хімічний склад і технологічні властивості борошна стародавніх пшениць полби, спельти й однозернянки, цільнозернового борошна з сучасних пшениць, пластівців круп'яних культур і шротів рослинної сировини. Визначено ефективність їх використання в технології хліба з оздоровчими властивостями. Наведено результати дослідження впливу цієї сировини на перебіг процесів дозрівання тіста, фізико-хімічні й органолептичні показники якості хліба, його споживчі властивості та фізіологічну цінність.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л82 + Л83

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА823758 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського