Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба : монографія / В. І. Дробот, Л. А. Михонік, А. Б. Семенова, Н. О. Фалендиш; ред.: В. І. Доброт; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : ПрофКнига, 2018. - 185 c. - укp.Розглянуто хімічний склад і технологічні властивості борошна стародавніх пшениць полби, спельти й однозернянки, цільнозернового борошна з сучасних пшениць, пластівців круп'яних культур і шротів рослинної сировини. Визначено ефективність їх використання в технології хліба з оздоровчими властивостями. Наведено результати дослідження впливу цієї сировини на перебіг процесів дозрівання тіста, фізико-хімічні й органолептичні показники якості хліба, його споживчі властивості та фізіологічну цінність. Індекс рубрикатора НБУВ: Л82 + Л83
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА823758 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|