РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000733348<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Гігієна та санітарія переробних підприємств : навч. посіб. для студентів закл. вищ. освіти із спец. 181 - "Харчові технології" / Д. А. Засєкін, Н. І. Кос'янчук, М. Д. Кучерук, Н. М. Слободянюк, О. С. Яремчук; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2018. - 342 c. - Бібліогр.: 150 назв. - укp.

Розглянуто санітарно-гігієнічні вимоги до продовольчої сировини і продуктів харчування під час виробництва, зберігання, пакування, транспортування та реалізації. Висвітлено законодавчу та нормативну базу України з питань санітарії та гігієни під час виробництва харчових продуктів. Охарактеризовано принципи нормування шкідливих речовин у виробничій зоні під час виробництва харчових продуктів. Наведено гігієнічні вимоги до фахової діяльності персоналу.


Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.952 я73 + П811.11 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА829035 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського