Гігієна та санітарія переробних підприємств : навч. посіб. для студентів закл. вищ. освіти із спец. 181 - "Харчові технології" / Д. А. Засєкін, Н. І. Кос'янчук, М. Д. Кучерук, Н. М. Слободянюк, О. С. Яремчук; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Вінниц. нац. аграр. ун-т. - Вінниця, 2018. - 342 c. - Бібліогр.: 150 назв. - укp.Розглянуто санітарно-гігієнічні вимоги до продовольчої сировини і продуктів харчування під час виробництва, зберігання, пакування, транспортування та реалізації. Висвітлено законодавчу та нормативну базу України з питань санітарії та гігієни під час виробництва харчових продуктів. Охарактеризовано принципи нормування шкідливих речовин у виробничій зоні під час виробництва харчових продуктів. Наведено гігієнічні вимоги до фахової діяльності персоналу. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.952 я73 + П811.11 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА829035 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|