Савіна Г. Г. Організація, планування і управління на консервному і виноробному підприємстві : підруч. для студентів ВНЗ / Г. Г. Савіна, Н. А. Власенко; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон : Вишемирський В. С., 2017. - 879 c. - Бібліогр.: с. 834-840 - укp.Наведено рекомендації з організації виробничого процесу, а також планування діяльності допоміжного виробництва та обслуговуючих виробництв. Досліджено техніко-економічні показники ефективності роботи підприємства. Викладено питання, пов’язані з менеджментом на консервних і виноробних підприємствах у системі ринкових відносин, їх виробничою діяльністю та забезпеченням ефективності підприємств. Розглянуто нові особливоті менеджменту й еволюції управлінської думки. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.752.2-21 я73 + У9(4УКР)306.752.51-21 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА832491 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|