РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000734464<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Савіна Г. Г. 
Організація, планування і управління на консервному і виноробному підприємстві : підруч. для студентів ВНЗ / Г. Г. Савіна, Н. А. Власенко; Херсон. нац. техн. ун-т. - Херсон : Вишемирський В. С., 2017. - 879 c. - Бібліогр.: с. 834-840 - укp.

Наведено рекомендації з організації виробничого процесу, а також планування діяльності допоміжного виробництва та обслуговуючих виробництв. Досліджено техніко-економічні показники ефективності роботи підприємства. Викладено питання, пов’язані з менеджментом на консервних і виноробних підприємствах у системі ринкових відносин, їх виробничою діяльністю та забезпеченням ефективності підприємств. Розглянуто нові особливоті менеджменту й еволюції управлінської думки.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.752.2-21 я73 + У9(4УКР)306.752.51-21 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА832491 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського