РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000734679<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Барна М. Ю. 
Лідерство в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарства: теоретико-методичні та практичні аспекти : монографія / М. Ю. Барна, О. М. Бабенко. - Львів : Растр-7, 2018. - 265 c. - Бібліогр.: с. 184-206 - укp.

Досліджено теоретико-методичні засади лідерства та його впровадження в управління розвитком підприємств ресторанного господарства. Визначено теоретичні положення лідерського потенціалу підприємства. Узагальнено методичні основи аналізу та діагностики лідерства в управлінні персоналом. Проаналізовано соціально-економічні передумови лідерства в ресторанному бізнесі. Охарактеризовано стан і практику впровадження лідерства на підприємствах ресторанного господарства. Проведено оцінювання стану реалізації лідерського потенціалу в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарства. Визначено напрями інституціалізації лідерства та розроблено положення стратегії розвитку лідерства на підприємствах ресторанного господарства. Запропоновано нові підходи до методики оцінювання лідерства в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарства.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.14-640-21 + Ю954.05

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА832962 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського