РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000734686<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Дударєв І. М. 
Технологічні розрахунки переробних та харчових виробництв : навч. посіб. / І. М. Дударєв, С. Г. Панасюк; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : ІВВ Луц. НТУ, 2019. - 430, [1] c. - Бібліогр.: с. 427-428 - укp.

Викладено методики технологічного розрахунку переробних і харчових виробництв. Наведено приклади розрахунку параметрів, що характеризують властивості продуктів, а також їх харчової та енергетичної цінності. Розкрито особливості технологічних розрахунків під час зберігання, очищення, сушіння та зберігання зерна, виробництва борошна, круп, хлібобулочних, кондитерських та макаронних виробів, рослинної олії, молочної, м'ясо-жирової та ковбасної продукції, спирту, алкогольних та безалкогольних напоїв. Наведено стислі теоретичні відомості та приклади розрахунку продуктивності технологічного обладнання і технологічної лінії, розглянуто застосування методів оптимізації в технологічних розрахунках.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 я73-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА832959 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського