Дударєв І. М. Технологічні розрахунки переробних та харчових виробництв : навч. посіб. / І. М. Дударєв, С. Г. Панасюк; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : ІВВ Луц. НТУ, 2019. - 430, [1] c. - Бібліогр.: с. 427-428 - укp.Викладено методики технологічного розрахунку переробних і харчових виробництв. Наведено приклади розрахунку параметрів, що характеризують властивості продуктів, а також їх харчової та енергетичної цінності. Розкрито особливості технологічних розрахунків під час зберігання, очищення, сушіння та зберігання зерна, виробництва борошна, круп, хлібобулочних, кондитерських та макаронних виробів, рослинної олії, молочної, м'ясо-жирової та ковбасної продукції, спирту, алкогольних та безалкогольних напоїв. Наведено стислі теоретичні відомості та приклади розрахунку продуктивності технологічного обладнання і технологічної лінії, розглянуто застосування методів оптимізації в технологічних розрахунках. Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА832959 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|