Технологія продукії ресторанного господарства. Закуски : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, В. А. Гніцевич, М. П. Демічковська, І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва; ред.: А. А. Мазаракі; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 191 c. - Бібліогр.: с. 173-175 - укp.Наведено класифікацію та характеристику асортименту закусок. Описано особливості обробки сировини та рецептурних компонентів для холодних страв. Увагу приділено технології окремих груп холодних страв: бутербродів, бенкетних закусок, салатів і вінегретів, закусок із овочів і грибів, закусок із риби (інших гідробіонтів) і рибних гастрономічних товарів, закусок із м'яса та м'ясних гастрономічних продуктів, закусок із сиру та яєць, фруктових салатів, веррінів. Подано інформацію щодо вимог до якості, правил оформлення та подачі закусок з урахуванням загальних рекомендацій і сучасних підходів смакової комбінаторики, а також щодо термінів зберігання та реалізації з урахуванням світових тенденцій розвитку кулінарного мистецтва. Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.4 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВС65977 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|