Біохімія плодів та овочів : навч. посіб. / В. В. Євлаш, О. П. Прісс, М. Є. Сердюк, Л. Ф. Павлоцька, Л. А. Скуріхіна, Н. В. Дуденко, О. І. Сухаренко; Таврійс. держ. агротехнол. ун-т. - Мелітополь : Люкс, 2019. - 206 c. - Бібліогр.: с. 206 - укp.Детально розглянуто будову та функції рослинних клітин і тканин. Висвітлено хімічний склад плодів та овочів як сировини для переробки й об'єктів для тривалого зберігання. Подано інформацію про будову та функції білків, вуглеводів, ліпідів. Особливу увагу приділено вітамінам, мінеральним речовинам, ферментам і вторинним метаболітам плодоовочевої продукції. Індекс рубрикатора НБУВ: Е50*72 я73 + П24/25-272 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА835696 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|