Біофортифіковані томатні та гарбузові овочі : монографія. Ч. 1 / ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" / О. П. Юдічева ; ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). - Полтава : ПУЕТ, 2016. - 174, [1] c. - Бібліогр.: с. 153-[175] - укp.
Розглянуто роль біофортифікації як стратегії для вирішення проблеми дефіциту есенціальних сполук. Показано вплив біофортифікації за допомогою органічного добрива "Ріверм" на макро- та мікронутрієнтний склад томатних і гарбузових овочів. Проведено товарознавчу оцінку одержаної рослинної сировини.
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"