Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000737089<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів : навч. посіб. / В. П. Славов, О. В. Коваленко, В. М. Біденко, М. І. Дідух, В. З. Трохименко, Т. І. Ковальчук, С. П. Вербельчук, Л. А. Кальчук; ред.: В. П. Славов, О. В. Коваленко; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019. - 355 c. - укp.Проаналізовано сучасний стан галузі тваринництва в умовах формування інноваційної економіки. Розглянуто моделі інноваційного розвитку продовольчого комплексу. Викладено теоретичні основи інноваційно-технологічного розвитку. Увагу приділено передумовам і чинникам активізації інноваційної діяльності в Україні. Розкрито сутність категорій "харчова індустрія" та "продовольча система". Охарактеризовано організаційно-економічний механізм забезпечення цілісності й ефективності продовольчої системи. Подано інформацію щодо інноваційних технологій переробки м'ясної сировини та виробництва м'ясних продуктів, переробки молочної сировини та виробництва молочних продуктів, а також інноваційних технологій виробництва функціональних харчових продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л80-33 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА837590 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|