РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000737240<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Дробот В. І. 
Довідник з технології хлібопекарського виробництва : навч. посіб. для студентів закл. вищ. освіти / В. І. Дробот. - Київ : ПрофКнига, 2019. - 579 c. - Бібліогр.: с. 572-573 - укp.

Розглянуто вимоги до якості сировини, питання її взаємозаміни, підготовки до виробництва. Викладено традиційні та прискорені способи виробництва хлібобулочних і бубличних виробів, простих і здобних сухарів. Подано розрахунки виробничих рецептур, виходу виробів, технологічного плану виробництва. Наведено методи контролю сировини, технологічного процесу та якості готової продукції згідно з діючими нормативними документами. Висвітлено питання мікробіологічного забезпечення виробництва, санітарно-гігієнічні вимоги до нього.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л83 я2

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА838118 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського