Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва : навч. посіб. для студентів закл. вищ. освіти / В. І. Дробот. - Київ : ПрофКнига, 2019. - 579 c. - Бібліогр.: с. 572-573 - укp.Розглянуто вимоги до якості сировини, питання її взаємозаміни, підготовки до виробництва. Викладено традиційні та прискорені способи виробництва хлібобулочних і бубличних виробів, простих і здобних сухарів. Подано розрахунки виробничих рецептур, виходу виробів, технологічного плану виробництва. Наведено методи контролю сировини, технологічного процесу та якості готової продукції згідно з діючими нормативними документами. Висвітлено питання мікробіологічного забезпечення виробництва, санітарно-гігієнічні вимоги до нього. Індекс рубрикатора НБУВ: Л83 я2
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА838118 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|