Рибництво : підруч. для підгот. фахівців напряму підгот. 204 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" у вищ. закл. освіти III - IV рівнів акредитації : [у 2 т.]. Т. 1 / А. І. Андрющенко, Н. І. Вовк, В. М. Кондратюк; ред.: А. І. Андрющенко. - Київ : Ямчинський О.В., 2019. - 409 c. - Бібліогр.: с. 397-399 - укp.Висвітлено особливості анатомічної будови риб, біологічні особливості основних і додаткових об'єктів рибництва тепло- та холодноводних рибницьких господарств. Наведено характеристику гідротехнічних споруд у ставових господарствах. Розглянуто біологічні основи прісноводного рибництва, організаційну структуру господарств, методологічні основи підвищення продуктивності водойм, а також біологічні основи годівлі риби об'єктів аквакультури. Розкрито роль полікультури риб у підвищенні рибопродуктивності ставів. Подано інформацію про норми споживання кормів і фактори, що впливають на ефективність годівлі риб. Увагу приділено методичним підходам до селекційно-племінної роботи в рибництві. Індекс рубрикатора НБУВ: П72 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: В358069/1 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|