Формування безпечності продукції кондитерської галузі : навч. посіб. для фахівців і спеціалістів кондитер. пром-сті / уклад.: Н. В. Олексієнко, О. В. Балдинюк, В. І. Оболкіна, С. Д. Дудко; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Позднишев, 2015. - 64 c. - Бібліогр.: с. 56-57 - укp.Розглянуто законодавчі вимоги до забезпечення безпечності харчових продуктів, базові програми для впровадження систем управління безпечністю продукції. Описано основні етапи розробки системи НАССР, плану та переліку операційних програм для забезпечення безпечності продукції кондитерської галузі. Увагу приділено порядку проведення внутрішнього аудиту підприємств. Індекс рубрикатора НБУВ: Л86-106 я7
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА838837 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|