РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000741936<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Антонюк І. 
Технологія шербетів з підвищеним вмістом йоду та селену / І. Антонюк, А. Медведєва // Товари і ринки. - 2020. - № 1. - С. 85-98. - Бібліогр.: 26 назв. - укp.

Удосконалено технологію заморожених десертів підвищеної біологічної цінності з використанням порошку морської водорості цистозіри, в яких визначено вміст мінеральних речовин - кальцію, калію, йоду, селену, феруму та ін. Досліджено сенсорні характеристики смаку та запаху шербетів за розробленими дескрипторами. Запропоновану продукцію можна рекомендувати для раціону харчування дорослого населення (окрім вагітних жінок) із метою профілактики дефіциту есенційних нутрієнтів, особливо йоду та селену.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л991.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського