Богомолов О. В. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 80-87. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Досліджено процес пресування макаронних виробів у полі ультразвуку. Встановлено позитивний вплив ультразвуку на тиск і швидкість пресування макаронного тіста різної вологості, підвищення міцності макаронних виробів, запропоновано механізм застосування ультразвукового впливу для підвищення щільності і якості макаронних виробів. Застосування ультразвуку з амплітудою <$Eroman A~=~30~symbol С~0,5> мкм, за тиску <$E6~symbol С~0,5> МПа і за температури пресування макаронного тіста <$E45~symbol С~2~symbol Р roman C> сприяє підвищенню адгезійної міцності макаронного тіста та підвищенню швидкості пресування, а отже збільшенню продуктивності преса. Індекс рубрикатора НБУВ: Л839
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж61599 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|