РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000753983<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Червецова В. Г. 
Окремі фізіологічні та технологічні характеристики промислових йогуртів для дитячого харчування / В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед, О. М. Микитюк, В. П. Новіков // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2018. - 1, № 2. - С. 69-73. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Досліджено окремі біотехнологічні характеристики промислових дитячих йогуртів. Об'єкти досліджень вибирали незалежним маркетинговим опитуванням. Визначено органолептичні характеристики отриманих ферментованих напоїв. У цих продуктах визначали зброджувальну активність, вміст крохмалю, кількісний та якісний склад мікрофлори. Запропоновано новий метод визначення наявності консервантів у молочнокислих напоях. Опрацьовано додаткові методи контролю, які можна застосовувати у біотехнології молочнокислих продуктів.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л959.17

Шифр НБУВ: Ж101738 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського