![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000754405<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Хлібишин Ю. Я. Одержання спиртових дистилятів з вітчизняної зернової сировини / Ю. Я. Хлібишин, І. Я. Почапська, О. І. Несторяк // Chemistry, Technology and Application of Substances. - 2020. - 3, № 1. - С. 142-147. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.Розглянуто основні вимоги до сировини для одержання міцних алкогольних напоїв. Зроблено аналіз сировинної бази України для отримання спиртових дистилятів (СД). В результаті аналізу сировинної бази України підтверджено наявність якісної сировини для отримання СД. Досліджено особливості та компонентний склад одержаного продукту залежно від способу реалізації процесу. Розглянуто вплив способу дистиляції та органолептичні характеристики зернового дистиляту. Досліджено вивчення впливу тривалості нагріву збродженого сусла на фізико-хімічний склад СД, показано їх істотну відмінність у біохімічному складі від виноматеріалів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л872-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж101738 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|