РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000755778<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Меліх Т. Г. 
Механізми формування та використання виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Т. Г. Меліх; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2017. - 21 c. - укp.

Обгрунтовано теоретико-методичні засади та практичні рекомендації з розробки організаційно-економічних механізмів формування та використання виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості (ПХП). Розроблено концепцію й організаційно-економічний механізм управління виробничою активністю харчового підприємства на основі збалансованого виробничого потенціалу, складовими якого є: аналітичний підхід до планування росту та рівня використання виробничого потенціалу за критеріями збалансованого розвитку; модель збалансованого розвитку виробничого потенціалу; система управління виробничим потенціалом за критерієм стабільності. Удосконалено науково-методичні засади економічного оцінювання виробничого потенціалу ПХП. Обгрунтовано методичний інструментарій визначення й досягнення необхідного рівня виробничого потенціалу інтегрованих ПХП. Запропоновано підхід до оцінки амортизованих активів виробничого призначення ПХП.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-571

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА430422 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського