РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000760589<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Благий О. С. 
Формування здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / О. С. Благий; Українська інженерно-педагогічна академія. - Харків, 2018. - 20 c. - укp.

Присвячено вирішенню проблеми підвищення рівня сформованості здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Уточнено сутність і структуру означеної компетентності. Теоретично обґрунтовано та розроблено методику її формування, яка ґрунтується на забезпеченні єдності компетентнісного, системного, діяльнісного та задачного підходів до професійної підготовки майбутніх фахівців; інтеграції медико-фізіологічної, біологічної та технологічної складових змісту навчання. Зазначена методика включає цілі, модель змісту, диференційно-інтегрований метод, засоби та форми навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Уточнено критерії та показники сформованості здоров'язбережувальної компетентності майбутніх фахівців, за допомогою яких експериментально доведено результативність розробленої методики.


Індекс рубрикатора НБУВ: Ч481.354

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА434244 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського