Благий О. С. Формування здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / О. С. Благий; Українська інженерно-педагогічна академія. - Харків, 2018. - 20 c. - укp.Присвячено вирішенню проблеми підвищення рівня сформованості здоров'язбережувальної компетентності майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Уточнено сутність і структуру означеної компетентності. Теоретично обґрунтовано та розроблено методику її формування, яка ґрунтується на забезпеченні єдності компетентнісного, системного, діяльнісного та задачного підходів до професійної підготовки майбутніх фахівців; інтеграції медико-фізіологічної, біологічної та технологічної складових змісту навчання. Зазначена методика включає цілі, модель змісту, диференційно-інтегрований метод, засоби та форми навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Уточнено критерії та показники сформованості здоров'язбережувальної компетентності майбутніх фахівців, за допомогою яких експериментально доведено результативність розробленої методики. Індекс рубрикатора НБУВ: Ч481.354
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА434244 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|