Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000764980<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Мартинюк О. А. Інноваційні технології в управлінській діяльності підприємств в умовах динамічного бізнес-середовища : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / О. А. Мартинюк; Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса, 2018. - 44 c. - укp.Визначено теоретичні аспекти формування технологій в управлінській діяльності підприємств в умовах динамічного бізнес-середовища. Досліджено генезис і сучасні концепти управлінської діяльності підприємств, визначено й узагальнено фактори бізнес-середовища, які формують вибір технологій в управлінській діяльності підприємства. Запропоновано концептуальний підхід визначення інноваційності управлінської діяльності підприємств харчової промисловості як інтегратора забезпечення динамічного розвитку підприємства в межах традиційних форматів економічних інтересів. Обгрунтовано методологічні підходи щодо визначення інноваційних технологій управління підприємствами харчової промисловості в динамічному середовищі. На підставі узагальнення імперативів інноваційних технологій сучасного управління підприємствами сформовано концепцію впровадження інноваційних технологій в управлінську діяльність підприємств харчової промисловості на основі теорії інноваційної динаміки. Удосконалено теоретико-методичний базис обрання інноваційних технологій в управлінській діяльності підприємств та формалізовано параметричні критерії впровадження інноваційних технологій управління в діяльність підприємств харчової промисловості. Зазначено, що запропонований методологічний підхід визначення стану рівноваги підприємства в умовах динамічного бізнес-середовища та формування механізму впровадження комплексу інноваційних технологій в управлінську діяльність харчових підприємств дозволили здійснити структурно-функціональне моделювання використання інноваційних технологій в управлінні харчовими підприємствами, діагностику рівня управлінсько-технологічної зрілості та сформувати адаптивний комплекс інноваційних технологій управління підприємствами харчової промисловості. Зауважено, що визначений методичний інструментарій реалізації комплексу інноваційних технологій в управлінській діяльності підприємств харчової промисловості на основі сформованої дескриптивної моделі оптимізації комплексу інноваційних технологій управління в умовах динамічного середовища, систематизації загальносистемних детермінант динамічного розвитку бізнес-середовища харчової промисловості й обгрунтуванні генотипу інноваційної технології управління для підприємств харчової промисловості дозволив здійснити прогнозування розвитку підприємств харчової промисловості та запропонувати оптимізований адаптивний комплекс інноваційних технологій управління. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-21
Рубрики:
Шифр НБУВ: РА435461 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|