РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000764980<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мартинюк О. А. 
Інноваційні технології в управлінській діяльності підприємств в умовах динамічного бізнес-середовища : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04 / О. А. Мартинюк; Одеська національна академія харчових технологій. - Одеса, 2018. - 44 c. - укp.

Визначено теоретичні аспекти формування технологій в управлінській діяльності підприємств в умовах динамічного бізнес-середовища. Досліджено генезис і сучасні концепти управлінської діяльності підприємств, визначено й узагальнено фактори бізнес-середовища, які формують вибір технологій в управлінській діяльності підприємства. Запропоновано концептуальний підхід визначення інноваційності управлінської діяльності підприємств харчової промисловості як інтегратора забезпечення динамічного розвитку підприємства в межах традиційних форматів економічних інтересів. Обгрунтовано методологічні підходи щодо визначення інноваційних технологій управління підприємствами харчової промисловості в динамічному середовищі. На підставі узагальнення імперативів інноваційних технологій сучасного управління підприємствами сформовано концепцію впровадження інноваційних технологій в управлінську діяльність підприємств харчової промисловості на основі теорії інноваційної динаміки. Удосконалено теоретико-методичний базис обрання інноваційних технологій в управлінській діяльності підприємств та формалізовано параметричні критерії впровадження інноваційних технологій управління в діяльність підприємств харчової промисловості. Зазначено, що запропонований методологічний підхід визначення стану рівноваги підприємства в умовах динамічного бізнес-середовища та формування механізму впровадження комплексу інноваційних технологій в управлінську діяльність харчових підприємств дозволили здійснити структурно-функціональне моделювання використання інноваційних технологій в управлінні харчовими підприємствами, діагностику рівня управлінсько-технологічної зрілості та сформувати адаптивний комплекс інноваційних технологій управління підприємствами харчової промисловості. Зауважено, що визначений методичний інструментарій реалізації комплексу інноваційних технологій в управлінській діяльності підприємств харчової промисловості на основі сформованої дескриптивної моделі оптимізації комплексу інноваційних технологій управління в умовах динамічного середовища, систематизації загальносистемних детермінант динамічного розвитку бізнес-середовища харчової промисловості й обгрунтуванні генотипу інноваційної технології управління для підприємств харчової промисловості дозволив здійснити прогнозування розвитку підприємств харчової промисловості та запропонувати оптимізований адаптивний комплекс інноваційних технологій управління.


Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-21

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА435461 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського