РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000765524<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Романченко Н. М. 
Доцільність використання солоду житнього ферментованого в технології кексів / Н. М. Романченко, А. В. Риндін, О. С. Павлюченко // Харч. пром-сть. - 2019. - № 25. - С. 39-45. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Охарактеризовано особливості виробництва, хімічного складу, енергетичної цінності та рекомендації виробника стосовно використання солоду житнього ферментованого. Обгрунтовано доцільність виробництва кексів з додаванням солоду житнього ферментованого, наведено ряд органолептичних та фізико-хімічних показників їх якості. Запропоновано замінити в рецептурі кексу "Шоколадний" частину борошна пшеничного в/с на солод житній ферментований у кількості 15%. Розглянуто склад, харчову, біологічну цінність готового виробу та встановлено його відповідність добовій потребі дорослої людини.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського