РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000765545<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Рубанка К. В. 
Дослідження впливу крохмалю на структурно-механічні властивості тіста у виробництві кукурудзяних снеків / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька // Харч. пром-сть. - 2019. - № 26. - С. 43-49. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.

Досліджено теоретичні та практичні аспекти застосування різних видів крохмалів як структуроутворювачів у виробництві кукурудзяних снеків. Визначено, що застосування тапіокового та кукурудзяного крохмалів у рецептурі кукурудзяних снеків є найбільш раціональним, що обумовлено покращеними структурно-механічними властивостями тіста. Встановлено, що внесення крохмалю до складу кукурудзяних снеків в кількості від 1 до 7 % сприяє підвищенню загальної деформації, пластичності та м'якості тістових заготовок: для кукурудзяного крохмалю - на 45, 12, 46 %; для картопляного - на 44, 10, 48 %; для тапіокового - на 46, 14, 23 % відповідно. Підтверджено, що збільшення дозування кількості крохмалю сприяє полегшенню процесу оброблення тістових заготовок.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л875

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського