РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000765558<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Капрельянц Л. В. 
Функціональні продукти: генезис, сучасний стан і тенденції / Л. В. Капрельянц, Л. Г. Пожіткова, О. В. Жук, О. А. Білик // Харч. пром-сть. - 2020. - № 27. - С. 7-20. - Бібліогр.: 33 назв. - укp.

Проаналізовано напрями створення оздоровчих і функціональних харчових продуктів нового покоління, органічних харчових продуктів, БАД. У загальних рисах окреслено сучасні тренди і напрями досліджень в цій галузі. Охарактеризовано стан поточної ситуації щодо використання фізіологічно-функціональних інгредієнтів у виробництві функціональних продуктів харчування. Мета аналітичного аналізу - визначення вагомості функціональних харчових продуктів як для виробників (з точки зору економічної привабливості), так і для споживачів (як можливості отримання продуктів здорового харчування).


Індекс рубрикатора НБУВ: Л987

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського