РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000765559<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Соц С. М. 
Виробництво круп і плющених продуктів при переробці зерна голозерного вівса та голозерного ячменю / С. М. Соц, І. О. Кустов, Ю. Я. Кузьменко // Харч. пром-сть. - 2020. - № 27. - С. 21-28. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

Розглянуто основні переваги голозерного зерна вівса та ячменю над традиційними формами, що обумовлює перегляд та наукове обгрунтування структури, режимів, технологічного процесу з розширенням асортименту та можливістю виробництва продуктів з підвищеною харчовою цінністю. Розроблено структурну схему переробки голозерного вівса та голозерного ячменю в комбіновані крупи та плющені продукти, яка включає очищення зерна від домішок, водно-теплову обробку зерна, шліфування, сортування продуктів шліфування, водно-теплову обробку крупи, змішування, плющення, підсушування та контроль готової продукції. Встановлено, що застосування голозерного вівса та голозерного ячменю при рекомендованих режимах дає змогу збільшити вихід шліфованого та плющеного ядра в 1,5 - 1,7 раза порівняно з переробкою плівчастих культур.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.3 + Л823.4

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського