![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000767328<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Медведєва А. Технологія аглютенових пряників з борошна кунжутного / А. Медведєва, І. Антонюк, О. Грабовська // Товари і ринки. - 2021. - № 2. - С. 85-93. - Бібліогр.: 14 назв. - укp.Розроблено технологію пряників шляхом повної заміни борошна пшеничного кунжутним, оскільки глютен, який міститься в пшениці, не рекомендується до вживання хворим на целіакію. Розраховано хімічний склад, вміст мінеральних речовин й енергетичну цінність контрольних та розроблених пряників. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1/9-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|