VIII Міжнародна науково-практична конференція (у дистанційній формі) "Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг", 03 грудня 2020 року, м. Львів : [тези доп.] / Центральна спілка споживчих товариств України, Львівський торговельно-економічний університет. - Львів : Растр-7, 2020. - 224 c. - Бібліогр. в кінці ст. - укp.На основі теоретичних та експериментальних досліджень представлено інноваційні досягнення в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг, досягнення індустрії гостинності та готельно-ресторанного бізнесу, менеджменту, експертної діяльності, технологій торгівлі та підприємництва. Запропоновано шляхи створення нових підходів у даних напрямках. Подано інформацію щодо стану та перспектив розробки їстівних упаковок. Окреслено перспективи використання харчових волокон у виробництві борошняних кондитерських виробів. Описано інноваційні тренди у виробництві кави. Увагу приділено визначенню оптимальної робочої зони теплових апаратів підприємств ресторанного господарства. Висвітлено особливості визначення ринкової вартості об'єктів на віддалену дату під час проведення судово-товарознавчих експертиз. Визначено проблеми та перспективи розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Україні. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.0-361.41-55 я431
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА847481 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|