РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000767802<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Кулінарна етнологія : підруч. для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. "Готельно-ресторанна справа", "Харчові технології" / В. Ф. Доценко, А. В. Гавриш, О. С. Пушка, В. В. Цирульнікова, Н. П. Бондар, Т. П. Голікова, Ю. П. Фурманова, Л. О. Шаран; ред.: В. Ф. Доценко; Національний університет харчових технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2020. - 755 c. - укp.

Наведено загальну характеристику кухонь народів світу, представлено традиції та особливості кулінарного оброблення сировини, асортимент і технології традиційних страв та режим харчування.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л997(0) я7

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВС67903 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського