Формування та управління системою продовольчої безпеки : монографія / Ю. А. Работін, Ю. Г. Неустроєв, Т. І. Ткачук, В. В. Руммо, Н. С. Згадова, В. В. Храпкіна, Г. П. Атамась, В. В. Лагодієнко, В. І. Губко, В. Р. Шишлюк, О. О. Криницька, Т. І. Єгорова-Гудкова, Г. М. Павленко, Ю. І. Кравченко, О. С. Заболотна, Е. Г. Андрющенко; ред.: Ю. Г. Неустроєв, Н. С. Згадова; Одеська національна академія харчових технологій. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 246 c. - Бібліогр. в кінці розд. - укp.Розглянуто питання формування та управління в системі продовольчої безпеки України в рамках зовнішнього оточення під впливом внутрішнього середовища. Досліджено стан та особливості продовольчої безпеки та узагальнено теоретичні погляди на продовольчу безпеку, комплексне вивчення особливостей і закономірностей проблеми продовольчої безпеки як складової економічної безпеки, формулювання основних аспектів і напрямів розвитку досліджень продовольчої безпеки, оцінки ії рівня та напрямів забезпечення ії достатнього рівня й усунення загроз фінансового забезпечення. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)0-982-995
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА848187 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|