Особливості вирощування та переробки перепелів : наук.-метод. посіб. / А. П. Палій, Л. І. Наливайко, А. П. Палій, К. О. Родіонова, К. В. Іщенко, Р. А. Дубін; Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка. - Харків : Бровін О. В., 2021. - 186 c. - Бібліогр.: с. 178-186 - укp.Розглянуто сучасну класифікацію перепелів, а також зовнішню та внутрішню будову птиці. Наведено інформацію щодо особливостей годівлі та утримання перепелів у фермерських та присадибних господарствах, критерії відбору перепелиних яєць для інкубації та обробки їх перед інкубацією в домашніх умовах. Розкрито питання етіології незаразних хвороб та епізоотології, діагностики інфекційних і паразитарних хвороб перепелів, дається різнобічна оцінка заходів профілактики та боротьби із хворобами на основі власних наукових досліджень та останніх інструктивно-методичних матеріалів, виданих як в Україні, так і за її межами. Представлено інформацію щодо гігієнічних та ветеринарно-санітарних вимог до забою перепелів та їх подальшої переробки. Індекс рубрикатора НБУВ: П686.3-4 я73-1 + Л931 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА849397 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|