VII Міжнародна науково-практична конференція (у дистанційній формі) "Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг", 05 грудня 2019 року : [тези доп.] / ред.: П. О. Куцик, В. В. Гаврилишин, І. В. Сирохман, І. В. Ємченко, М. П. Бодак, Л. І. Гірняк, І. В. Донцова, В. Т. Лебединець, Н. А. Терешкевич; Центральна спілка споживчих товариств України, Львівський торговельно-економічний університет. - Львів : Растр-7, 2019. - 213 c. - укp.На основі теоретичних і експериментальних досліджень висвітлено інноваційні досягнення в управлінні асортиментом, якістю, безпекою товарів і послуг, досягнення індустрії гостинності та готельно-ресторанного бізнесу, менеджменту, експертної діяльності, технологій торгівлі та підприємництва. Запропоновано шляхи створення нових підходів у цих напрямках. Охарактеризовано інноваційні технології виробництва та тенденції асортименту товарів. Проаналізовано тенденції розвитку кавових і чайних напоїв на основі лікарсько-технічної сировини. Висвітлено сучасні напрямки наноосвіти фахівців товарознавчо-комерційного профілю в процесі їх навчання в університетах. Подано інформацію про експрес-метод виявлення фальсифікації олив моторних для легкових автомобілів. Увагу приділено дослідженню якості сиру кисломолочного за мікробіологічними показниками, динаміці споживання риби та морепродуктів в Україні, використанню рослинних добавок для боротьби з пліснявінням хлібобулочних виробів. Розкрито правові аспекти щодо обігу зброї. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.0-361.41-55 я431
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА849665 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|