Збірник наукових статей магістрів. Навчально-науковий інститут харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу / ред.: О. О. Нестуля, В. О. Скрипник, О. В. Манжура, Н. М. Бобух, Т. В. Капліна, Г. П. Хомич, І. М. Петренко; Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі". - Полтава : ПУЕТ, 2020. - 331, [1] c. - Бібліогр. в кінці ст. - укp.Розглянуто актуальні проблеми готельно-ресторанної справи, харчових технологій, а також освітніх, педагогічних наук. Проаналізовано сучасний стан упровадження креативних концепцій найбільш популярних хостелів в Україні та світі, встановлено необхідність створення хостелу інноваційного формату в м. Миргород Полтавської області. Окреслено перспективи розвитку готелів ділового призначення в Україні. Вдосконалено технологію вівсяного печива з використанням продуктів переробки горіхів. Досліджено вплив порошку м'якоті кавуна на властивості бісквітного напівфабрикату. Увагу приділено конфліктам адаптаційного періоду у студентській групі та їх профілактиці. Охарактеризовано засоби неформальної освіти майбутніх фінансистів. Висвітлено потенційні можливості розвитку особистості майбутнього фахівця гуманітарної сфери засобами музейної педагогіки. Індекс рубрикатора НБУВ: Л8/9 я43 + У9(4УКР)424.1 я43 + У9(4УКР)424.3 я43
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА852520 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|