Городецька І. М. Якість здобного печива із застосуванням борошна зеленої гречки, цикорію і керобу / І. М. Городецька, Ю. В. Камбулова, О. О. Кохан, Н. В. Олексієнко // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28. - С. 54-61. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.Проаналізовано хімічний склад керобу, цикорію і борошна зеленої гречки з метою використання в технології здобного печива. Показано вплив сировинних інгредієнтів на якість тіста і готових виробів. Визначено водопоглинальну здатність борошна зеленої гречки, структурно-механічні показники тіста. Встановлено максимальну кількість гречаного борошна для заміни пшеничного, обгрунтовано вміст цикорію і керобу (по 5 % до маси борошняної суміші), представлено оцінку якості дослідних зразків здобного печива за органолептичними показниками. Новинки дають змогу розширити асортимент продуктів, спрямованих на охорону здоров'я, та домогтися економічних і соціальних ефектів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|