Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000787907<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Власенко І. М'ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи / І. Власенко, Т. Семко // Товари і ринки. - 2021. - № 4. - С. 16-25. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.Досліджено основні тенденції у виробництві м'яса в Україні. Проаналізовано обсяги виробництва м'яса великої рогатої худоби, свинини та птиці. Розглянуто заходи для успішного розвитку галузі, яких необхідно вжити на рівні держави загалом та кожного підприємства зокрема. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж25522 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|