РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000788420<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Voloshyna I. M. 
Practical use of goat milk and colostrum = Практичне використання козиного молока та молозива : (a rev.) / I. M. Voloshyna, K. I. Soloshenko, I. V. Lych, L. V. Shkotova // Biotechnologia Acta. - 2021. - 14, № 5. - С. 38-48. - Бібліогр.: 51 назв. - англ.

В огляді наведено інформацію стосовно протеїнового та амінокислотного складу козиного молозива та молока та проаналізовано властивості компонентів молозива та молока кіз. Показано перспективи застосовування козиного молока та молозива у харчовій та косметичній промисловості та доцільність використання козиного молока для дитячого вигодовування. Функціональні харчові продукти з козиного молока проявляють антиоксидантні, протизапальні, кардіопротекторні, антигіпертензивні та антиатерогенні властивості в організмі людини. Косметичні засоби на основі козиного молока є дуже корисними для підтримання здорового вигляду шкіри та проявляють ефективність у лікуванні різних захворювань шкіри. Дитячі суміші на основі козиного молока забезпечують комфортне травлення немовлят та є кращими у засвоюванні протенів, жирів та інших поживних речовин у порівнянні із сумішами з коров'ячого молока.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л951.2 + Л977 + Л686.2-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж100178 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Повний текст  Наукова періодика України 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського