РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000791578<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : [колект.] монографія : у 3 ч.. Ч. 1. Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, О. А. Маяк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова; Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - 130 c. - Бібліогр.: с. 119-127 - укp.

Розглянуто питання підвищення енерго- та ресурсоефективності процесів виробництва напівфабрикатів з плодово-ягідної та овочевої сировини та розроблено устаткування для їх реалізації. Досліджено процеси попередньої теплової обробки та концентрування в ряді експериментальних апаратів з метою розробки сучасних конструкцій, які характеризуються підвищеними експлутаційними показниками, що забезпечить гарантовану якість отриманих плодоовочевих напівфабрикатів та кондитерських виробів з їх використанням.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л994-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: В358735/1 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського