Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000791578<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації : [колект.] монографія : у 3 ч.. Ч. 1. Розробка технологій та обладнання для виробництва напівфабрикатів з рослинної сировини / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, О. А. Маяк, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова; Харківський державний університет харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - 130 c. - Бібліогр.: с. 119-127 - укp.Розглянуто питання підвищення енерго- та ресурсоефективності процесів виробництва напівфабрикатів з плодово-ягідної та овочевої сировини та розроблено устаткування для їх реалізації. Досліджено процеси попередньої теплової обробки та концентрування в ряді експериментальних апаратів з метою розробки сучасних конструкцій, які характеризуються підвищеними експлутаційними показниками, що забезпечить гарантовану якість отриманих плодоовочевих напівфабрикатів та кондитерських виробів з їх використанням. Індекс рубрикатора НБУВ: Л994-5
Рубрики:
Шифр НБУВ: В358735/1 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|