Гончаренко М. С. Культура валеологічного харчування : навч. посіб. / М. С. Гончаренко, Т. П. Камнєва, Т. А. Ванакова; Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди. - Харків : Бровін О. В., 2021. - 270 c. - Бібліогр.: с. 268-270 - укp.Розкрито сучасне уявлення про культуру харчування, особливості системи травлення людини, властивості компонентів харчування, харчові коректори та харчові добавки. Розглянуто харчові отруєння і хвороби, пов'язані з продуктами харчування. Подано інформацію щодо переробки шкідливих для здоров'я продуктів у корисні. Викладено основи натуро- та фітотерапії, харчування залежно від пори року, віку, групи крові. Вперше представлено дані про культуру харчування Сходу, про харчування відповідно до холістичних уявлень про організацію людини, що включає дух, душу і тіло. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА853745 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|