Можевенко Т. Ю. Тенденції розвитку менеджменту підприємств ресторанного бізнесу / Т. Ю. Можевенко, А. В. Камнєва // Держава та регіони. Сер. Економіка та підприємництво. - 2021. - № 4. - С. 72-75. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.Досліджено тенденції сучасного середовища, які здійснюють вплив на розвиток менеджменту підприємств ресторанного бізнесу. У дослідженні зроблено акцент на сучасні умови існування підприємств ресторанного бізнесу, що змушені адаптуватися до нових умов існування. Епідеміологічна ситуація в країні та у світі у зв'язку із розповсюдженням коронавірусної інфекції (COVID-19), а саме карантинні обмеження негативним чином впливають на діяльність підприємств ресторанного бізнесу. Нові умови існування змушують підприємства шукати нові методи управління ресторанним бізнесом. В роботі розглянуто основні методи, що застосовуються в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу в сучасних умовах, зокрема в умовах пандемії. Багато ресторанів зазнають колосальних збитків через закриття залів і переходять на доставку їжі додому. В умовах мінімальної рентабельності успіх цієї стратегії багато в чому залежить від цінової політики ресторану, асортименту меню і стимулювання попиту. Ресторани змушені перебувати в постійному пошуку нових рішень, щоб підвищити попит на свою продукцію. Автором запропоновано кілька заходів по підвищенню ефективності діяльності ресторанних підприємств, здатних допомогти зберегти бізнес. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)424.1-21
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж23244:екон. та підпр. Пошук видання у каталогах НБУВ
Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|